; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney s a logodit cu iubita lui, Amal Alamuddin

George Clooney încearcă să revină la forma care l-a consacrat

13 May 2014

Starul de 53 de ani se pregăteşte să renunţe la statutul de cel mai râvnit burlac de la Hollywood, însă încearcă să recapete forma care i-a adus un alt titlu prestigios: cel de Cel mai sexy bărbat al lumii', acordat anual de revista People.

Monuments Men Premiere - NYC

Potrivit Daily Mail, Clooney a primit o livrare consistentă de la firma Life Fitness la reşedinţa lui din Los Angeles, iscând zvonuri că ar vrea să îşi recapete pătrăţelele' pe care nu se sfia să le arate în urmă cu câţiva ani, în vacanţele sale.

Actorul s-a logodit recent cu Amal Alamuddin, o avocată britanică de 36 de ani, iar în ultimul timp nu a fost la fel de dispus să se afişeze la bustul gol în decoruri în care bănuia că ar fi vânat' de paparazzi.

O dată cu comanda de la Life Fitness, însă, Clooney pare a fi pe drumul cel bun către perioada în care şi-a început ascensiunea la statutul de sex-simbol. Iar graba sa e de înţeles: potrivit unor surse apropiate, nunta cu Amal ar putea avea loc în următoarele patru luni, probabil nu mai târziu de septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare