; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney i-a făcut curte Evei Longoria?

19 July 2013

Faptul că George Clooney şi Stacy Keibler şi-au spus adio nu mai e o noutate pentru nimeni. La ordinea zile sunt motivele despărţirii celor doi.

Femalefirst.co.uk scrie că actorul de 52 de ani şi-o dorea alături pe nimeni alta decât Eva Longoria  (3q), căreia i-a făcut curte.

Actriţa din “Neveste disperate” nu s-ar fi lăsat însă convinsă de dovezile de iubire pe care i le arăta Clooney.

“Atunci când a început să o curteze, George i-a spus că e într-o relaţie cu Stacy, dar că plănuieşte deja despărţirea”, a povestit o sursă. “El a continuat să o bombardeze cu mesaje şi telefoane chiar dacă Eva nu îi dădea nicio atenţie. Eva i-a spus foarte clar că nu va ieşi cu el până în momentul în care va fi singur”, a completat sursa.

Între timp, Eva Longoria a început o relaţie cu Ernesto Arguello, alături de care a lucrat la reality-show-ul pe care îl produce – “Ready For Love”. Mai mult, actriţa a negat, printr-un mesaj postat pe Twitter, toate zvonurile recente.

“Deşi sunt interesante, zvonurile care mă leagă de George Clooney sunt neadevărate. George şi cu mine suntem prieteni de ani buni”, a scris Eva Longoria.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare