; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George clooney amal

Căsătoria l-a schimbat! George Clooney dezvăluie că nu se gândea la însurătoare sau copii

18 November 2020

Toate prioritățile lui George Clooney s-au schimbat după ce a întâlnit-o pe Amal Clooney. Actorul a dezvăluit într-un inteviu pentru publicația GQ că nu se gândea la însurătoare sau copii până a cunoscut-o pe soția sa.

După ani de burlăcie și o partenere care se schimbau o dată la 2 ani, Clooney a întâlnit-o pe Amal, un avocat internațional pentru drepturile omului, în 2013. Cei doi s-au logodit câteva luni mai târziu, în aprilie 2014 și s-au căsătorit în același an în septembrie.

„Tot timpul mă gândeam că „ nu mă căsătoresc niciodată. Nu voi avea copii “, a spus Clooney. „Voi lucra, am prieteni minunați sunt împlinit, tot ce fac e bine. Și nu știam cât de neplăcut a fost până când am întâlnit-o pe Amal. Apoi totul s-a schimbat. Și îmi spuneam: „Oh, de fapt, acesta a fost un spațiu gol imens', a declarat actorul.

Clooney a continuat spunând cât de mult l-a schimbat căsătoria

„Pentru că nu am fost niciodată în poziția în care viața altcuiva era infinit mai importantă pentru mine decât a mea. Știi?  Și apoi să mai adăugăm încă două persoane, care sunt mici și care trebuie hrănite '.

Cei doi au devenit părinți de gemeni, Ella și Alexander, în iulie 2017.  Dar la scurt timp după nașterea lor, actorul a trecut printr-un impas când a crezut că nu va mai putea să-și vadă gemenii niciodată în timpul unui teribil accident de motocicletă.

În vara anului 2018, Clooney se afla în Italia, pentru a filma seria produsă de Hulu „Catch-22', când, în drum spre platou, s-a izbit cu motocicleta într-o mașină. Imediat după accident, Clooney a spus că se gândea la gemenii săi.

„Cel care conducea mașina a întors efectiv în fața mea. Am căzut și m-am sprijinit în mâni și genunchi. Impactul mi-a scos la propriu încălțămintea din picioare. Când am căzut la pământ am trăit cu senzația că mi-au căzut toți dinții era de fapt sticla parbrizului. Copiii mei aveau un an, iar primul meu gând în acel moment a fost că nu îi voi mai putea vedea', a mai mărturisit actorul.

Pe George Clooney îl vom putea vedea pe Netflix, în noua sa peliculă „The Midnight Sky', care va avea premiera pe 23 decembrie.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare