; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney The Midnight Sky

George Clooney a ajuns pe patul de spital după rolul din „The Midnight Sky”

14 December 2020

George Clooney a mărturisit că a fost internat chiar cu 4 zile înainte de începe filmările peliculei „The Midnight Sky', care va avea premiera la Netflix pe 23 decembrie. 

În vârstă de 59 de ani, actorul și-a impus să slăbească 12 kilograme într-un timp record pentru a-l interpreta pe supravieţuitorul unei catastrofe globale. Acest lucru i-a afectat sănătatea ajungând la spital cu pancreatită. 

Pancreatita este cauzată de inflamația pancreasului. Simptomele includ dureri abdominale, febră, greață și vărsături. Apare „atunci când enzimele digestive se activează în timp ce se află încă în pancreas, iritând celulele pancreasului provocând inflamații.

„Cred că am vrut să slăbesc prea repede şi nu am avut grijă de mine”, a povestit Clooney pentru „The Mirror' , care a trebuit să petreacă mai multe zile sub supraveghere medicală, după ce i s-a descoperit pancreatita.

Pentru că actorul a și regizat pelicula, îmbolnăvirea sa a afectat întreaga echipă de producție. În „The Midnight Sky', Clooney îl interpretează astronautul Augustine Lofthouse, care suferă de cancer.

„Am avut nevoie de vreo două săptămâni ca să mă însănătoşesc, iar atunci când şi regizezi povestea, nu e deloc uşor, pentru că ai nevoie de energie'. Pentru acest rol, Clooney şi-a lăsat şi o barbă generoasă. „Fiul meu a fost foarte fericit, pentru că a început să ascundă în barba mea tot felul de lucruri despre care eu nu ştiam, până când plecam din casă şi mă trezeam cu câte-o bomboană în barbă', a mai spus el. 

Potrivit actorului filmările peliculei s-au încheiat în luna februarie a acestui an, chiar înainte de debutul pandemiei. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare