Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care George Burcea nu se uită la filmele în care joacă: „Mă enervez, sincer”

Motivul pentru care George Burcea nu se uită la filmele în care joacă: „Mă enervez, sincer”
13

de Cristina Țapu,

Filmul „Noaptea lui Vlad”, avându-i în distribuție pe Daniel Nuță, Monica Bârlădeanu și George Burcea, a fost lansat în cinematografe pe 7 iunie. De-a lungul carierei sale, fostul soț al Andreei Bălan a participat la diverse proiecte, inclusiv la cunoscutul serial „Wednesday”, care i-a adus cel mai mare succes. Cu toate acestea, se pare că George Burcea nu este întotdeauna mulțumit de prestațiile sale și evită să vizioneze filmele în care joacă.

George Burcea nu se uită la filmele în care joacă

În noul său rol, George Burcea îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza, o figură emblematică din istoria României și primul domnitor al Principatelor Unite și al statului național România. Filmul, care promite să fie un succes al industriei cinematografice românești, „Noaptea lui Vlad”, a fost lansat în cinematografe pe 7 iunie. Din distribuție fac parte și alți actori cunoscuți, precum Monica Bîrlădeanu, Daniel Nuță, Marius Bodochi, Denis Ștefan, Giulia Anghelescu, Marian Olteanu, Costel Cașcaval și Bogdan Farcaș.

george-burcea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

George Burcea a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că are întotdeauna emoții atunci când urmărește filmele în care joacă. De altfel, recunoaște că evită să le privească pentru că este mult prea critic față de propria prestație.

„Doresc să văd ce am făcut, sunt foarte critic cu mine. Eu nu cred că voi putea să văd filmul. Nu îmi place să mă uit, nu știu de ce, dar nu îmi place să mă uit. În momentul în care, de exemplu, o să văd filmul și am dat o replică, nu știu, în care nu am pus negația (…) Mă enervez și mai bine nu mă uit, sincer”, a declarat actorul.

Cu ce s-a ocupat George Burcea înainte de a deveni actor

George Burcea, un actor extrem de talentat, este originar din Botoșani și și-a construit cariera în București, unde a cunoscut succesul. A venit pe lume la data de 15 ianuarie 1988.

George Burcea este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Ați putut să-l vedeți în filmele „Closer to the Moon” și „Itaker”, precum și în producții teatrale precum „Frații Karamazov”, „Azilul de noapte”, și altele. George Burcea a participat și la filmarea mai multor spoturi publicitare internaționale și a apărut în videoclipurile unor artiști cunoscuți din România, printre care Smiley, Antonia și Andreea Balan.

Într-un interviu recent, George Burcea a dezvăluit că, înainte de a studia actoria, și-a început cariera ca marinar, petrecând mai bine de doi ani pe mare.

Andreea Bălan și George Burcea au făcut cunoștința în 2014, în timpul filmărilor pentru videoclipul unei piese muzicale a artistei, „Rece”. Relația lor s-a dezvoltat rapid, iar curând au fost răsplătiți cu două minuni: Ella și Clara, care au adus bucurie și împlinire în viața lor.

La cea de-a doua naștere, însă, au apărut complicații. Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, iar George Burcea a fost alături de ea în fiecare moment dificil. După ce artista s-a recuperat, cei doi s-au căsătorit religios în 2019. Andreea Bălan a anunțat despărțirea lor în februarie 2020, la scurt timp după cununia religioasă.

George Burcea și Viviana Sposub s-au întâlnit pentru prima dată în cadrul unui proiect de televiziune și au simțit o atracție instantanee. Decizia lor de a deveni un cuplu i-a luat pe toți prin surprindere, iar relația lor a evoluat într-un ritm rapid. Cei doi formează un cuplu solid, în ciuda diferenței de vârstă, iar fosta prezentatoare nu exclude să îmbrace curând rochia de mireasă.

Sursă foto: Instagram George Burcea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton