; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Buhnici va deveni tătic pentru prima oară

29 January 2012

George Buhnici, cel care aduce dis de dimineaţă telespectatorilor Pro TV noutăţile tehnologice pe înţelesul tuturor în rubrica “iLike IT” va deveni tătic.

„Viaţa noastră e frumoasă în doi, dar va fi perfectă în trei sau mai mulţi', a mărturisit încântat George.

„Când am primit în vara lui 2010 livretul de familie, ofiţerul stării civile ne-a spus că avem loc în el pentru primii şapte copii. Eu visez să umplem măcar primele trei căsuţe cu oameni noi', a mai povestit corespondentul Ştirilor Pro TV, fericit că va deveni tătic în curând.

„Dacă e să ne luăm după superstiţii, o să avem băiat şi are deja promise de la mine multe gadget-uri. Dacă o să fie fată, o să ne bucurăm la fel de mult să îi amenajăm o cameră de prinţesă', spune George.

Deja intraţi în febra amenajărilor, Lorena şi George au de gând să-l întâmpine pe micuţ cât mai frumos cu putinţă: „va primi camera cea mai liniştită într-un bloc plin cu melomani nocturni şi pasionaţi de dat găuri în pereţi. Dar să vedem partea bună: dacă tot ne apucăm de şurubărit, iată o ocazie numai bună să actualizez şi sistemul HiFi de acasă cu un videoproiector şi surround pentru seri perfecte de cinema în familie', promite viitorul tătic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare