; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| George Buhnici a testat noua maşină de poliţie LAPD în Las Vegas

17 January 2013

Realizatorul rubricii iLike IT, difuzată în cadrul Ştirilor Pro TV de la ora 7:00, s-a întors din Las Vegas unde a trăit experienţe demne de filmele de la Hollywood.

„CES din Las Vegas a reconfirmat anul acesta că este cel mai mare eveniment de electronice de pe planetă. Am asistat la zeci de lansări de produse absolut spectaculoase', a mărturisit George Buhnici. „Cel mai mult mi-a plăcut noua maşină de poliţie LAPD pe care am şi testat-o împreună cu un poliţist foarte de treabă din Los Angeles', a continuat corespondentul.

Printre cele mai ingenioase gadgeturi se numără MP3 playerul de 1 cm cub, ceasul cu cerneală electronică, memory stick-ul de un TB, televizoare uriașe de 110', OLED sau 4K, toate butonate' de George, un împătimit al electronicelor. Mi-au plăcut foarte mult Razer Edge, super tableta de jocuri si NVIDIA Shield, o super consolă de jocuri cu Android la bord.  Mi-as cumpăra-o și mâine', recunoaşte el.

Călătoria lui George şi a colegului său, operatorul de imagine Ioan Bucşă nu a fost lipsită de peripeţii nici la dus, nici la întors. Bagajul mi-a fost rătăcit de ambele dăţi, dar le mulţumesc pe această cale celor de la companiile aeriene că l-au recuperat intact. Ar fi fost păcat de micile cadouri dinăuntru, nu-i aşa?' a declarat realizatorul rubricii iLike IT.  

1_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare