; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Genesis şi Christian s-au despărţit

29 March 2010

Actorii de telenovele Genesis Rodriguez şi Christian Meier, pe care i-aţi putut vedea de curând în telenovela „Doña Barbara', difuzată de postul Acasă, nu mai sunt împreună, anunţă People en español'.

Genesis Rodriguez şi Christian Meier au format unul dintre cele mai frumoase şi controversate cupluri din lumea telenovelelor. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Doña Barbara', au trecut peste diferenţa de vârstă (el are 39, ea 22 de ani) şi s-au iubit nebuneşte. Vestea că nu mai formează un cuplu a fost confirmată chiar de reprezentantul actriţei.

Meier şi Rodriguez au recunoscut că sunt împreună în mai 2009, în timpul petrecerii „Cei mai frumoşi 50 de oameni' organizată de „People en español' în New York. Cei doi actori s-au logodit în vara anului trecut şi de mai multe ori au apărut zvonuri că Genesis ar fi însărcinată.

Nu se cunosc încă cauzele despărţirii lor, însă, anul acesta, Meier a fost implicat într-un scandal cu fosta sa soţie, Marisol Aguirre, el cerând tribunalului să-i reducă pensia alimentară cu 30% pentru întreţinerea celor trei copii ai lor. Cererea înaintată i-a fost însă respinsă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare