; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gelozia lui Marc Anthony a provocat divorţul de Jennifer Lopez

25 July 2011

După şapte ani de mariaj, doi copii şi proiecte comune, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au decis să se despartă. De vină ar fi fost caracterul insuportabil al lui Marc.

Dacă pe 5 iunie 2004 au reuşit să-i surprindă pe toţi cei din jurul lor căsătorindu-se în secret în Beverly Hills (nici invitaţii nu ştiau că vin la nuntă, ci la o petrecere de după- amiază'), Marc Anthony şi Jennifer Lopez au şocat din nou pe toată lumea.

De data aceasta însă cu un comunicat dat pe 15 iulie în care anunţă sfârşitul mariajului lor: Am decis să punem punct căsniciei noastre. A fost o decizie foarte dificilă, însă totul s-a terminat într-o manieră amiabilă. Este un moment dureros pentru toţi cei implicaţi', au zis ei. Conform dailymail.com, cei doi au fost văzuţi ultima oară împreună la o gală umanitară, care a avut loc pe 7 iunie, în New York, iar Marc a părăsit domiciliul conjugal pe 4 iulie.

Cei doi intenţionează să-şi împartă fără certuri averea, estimată la 400 de milioane de dolari. Marc va rămâne cu reşedinţa lor din Long Island, în timp ce Jennifer o va păstra pe cea din Los Angeles.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare