; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Varga s-a întors pe micul ecran după o vacanţă în Cancun

24 January 2011

Geanina chiar le are pe toate!

Până la 25 de ani, Geanina Varga a avut timp, pe lângă ştirile Prima, de serialul Cu un pas înainte' (Pro TV), mai multe filme, podiumuri de modă, reviste pentru bărbaţi, o căsnicie (la 18 ani), un copil (la 21) şi, apoi, un divorţ. Când le-a făcut pe toate?

Când vine vorba atât de viaţa personală, cât şi de cea profesională, Geanina Varga, vedeta ştirilor sportive de la Prima, nu stă prea mult pe gânduri. Lucrurile frumoase le fac din pasiune', începe ea, trecând în revistă atât momentele frumoase, cât şi cele mai dificile.

Nu mi-a plăcut niciodată să stau, să aştept să-mi cadă din cer. Dorinţa de a avea un copil a fost una dintre cele mai frumoase decizii din viaţa mea. Căsnicia a avut şi ea părţile ei frumoase, iar divorţul nu a făcut decât să pună capăt neînţelegerilor, deci este şi el un «bine», atunci când ştii să-l foloseşti.

Perioada în care am jucat în filme şi am lucrat ca model a fost una unică. Să lucrez în faţa camerelor, să particip la prezentări sau diferite reclame, toate m-au ajutat foarte mult în ceea ce fac acum', spune Geanina.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare