; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Varga are timp şi de vacanţă

29 June 2011

Geanina Varga a trecut recent de la pupitrul ştirilor sportive de la Prima la cel de la Antena 1 şi speră să-şi continue vara şi cu o binemeritată vacanţă.

Î: La doi ani de la debutul în televiziune ai trecut şi de primul transfer. Ce aşteptări ai de la „mariajul' cu Antena 1?

R: Sunt convinsă că lucrurile vor merge foarte bine între noi, iar Antena 1 pentru mine este exact trenul în care trebuia să mă urc'. Asta pentru că optimismul meu mă face să cred că voi ajunge în cea mai frumoasă destinaţie cu el. Mă consider o norocoasă pentru că fac exact ceea ce-mi place, iar în viaţă este foarte important să faci lucrurile cu drag, pentru că de aici rezultatele sunt şi pozitive.

Î: Ai şi planuri de vacanţă, sau e doar muncă şi iar muncă de-acum încolo?

R: Munca e foarte importantă pentru fiecare dintre noi, dar sunt momente când simţim nevoia să ne mai încărcăm şi bateriile. Eu nu fac excepţie de la regulă, cu atât mai mult când acasă mă aşteaptă un îngeraş care visează numai la delfini în apă. Ne-am stabilit o mică vacanţă, cu o destinaţie exotică, şi sunt convinsă că Patrick va fi cel mai fericit, pentru că va avea o mare surpriză!

Î: Dă-ne un verdict: se mai califică Naţionala la Euro 2012?

R: E foarte greu să batem la rând toate echipele pe care nu le-am bătut până acum, însă selecţionerul Victor Piţurcă e un tip foarte ambiţios. În ultima campanie în care ne am calificat la Euro, tot cu el selecţioner, am bătut Albania, Belarus şi Luxemburg, iar cu Franţa am făcut egal la Euro (0-0) şi egal la Constanţa, în preliminariile pentru Mondiale (2-2). Deci avem şanse, trebuie să batem tot pentru că în fotbal nimic nu e imposibil!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare