; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilies și Daniel Osmanovici (2)

Geanina Ilies și Daniel Osmanovici au împlinit 1 an de când prezintă împreună

11 November 2014

Duminica aceasta a fost motiv de sărbătoare în redacția Observator. Prezentatorii jurnalelor din week-end de la Antena 1, Geanina Ilieș și Daniel Osmanovici, au împlinit 1 an de când prezintă împreună știrile. Așa se face că Daniel și-a întâmpinat colega de pupitru nu doar cu zâmbete și urări calde, ci și cu o brioșă și o lumânare aniversară.

'Am primit foarte multe felicitări de la telespectatori, de la colegi, iar atmosfera în platou a fost una de bucurie', mărturisește Daniel.

[Not a valid template]

'Noi doi ne înțelegem foarte bine, chiar într-o pauză Gianina a găsit un articol despre cum ne înțelegem cu partenerii profesionali în funcție de ziua nașterii, iar la noi potrivirea a fost maximă. Lasând gluma la o parte, noi chiar facem echipă bună. La mine s-a dovedit că atunci când am în preajmă o femeie puternică, evoluez. Așa s-a întâmplat cu soția mea. Iar pe plan profesional, întâlnirea cu Geanina simt că m-a făcut să evoluez', mai povestește Daniel.

Imediat după terminarea Observatorului, Geanina și Daniel au mers în oraș împreună cu o parte a echipei și au sărbătorit printr-o masă nepretențioasă și inedită:

'Am mâncat omletă cu toții și ne-am simțit extraordinar de bine, totul a fost foarte relaxat și am avut prilejul să mai stăm împreună și în afara serviciului', încheie prezentatorul de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare