; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1497598_764759306924949_2384962057652745337_n

Geanina Ilieș și Daniel Osmanovici au creat Ghetuța lui Moș Nicolae

05 December 2014

Cei doi prezentatori de la Observator Antena 1 au avut parte zilele acestea de o întâlnire emoționantă: Geanina Ilieș și Daniel Osmanovici au mers la o școală cu elevi cu cerințe educative speciale pentru a se juca cu ei și pentru a confecționa împreună Ghetuța lui Moș Nicolae.

[Not a valid template]

Alături de elevi, dar și de profesori și câțiva părinți, Geanina și Daniel le-au făcut o bucurie micuților și împreună au conceput și confecționat ghetuțe care de Moș Nicolae vor găzdui cadouri pentru copiii cuminți.

'Am învățat cât de important este să fim mereu alături unii de alții și să încercăm să dăruim cât mai mult celor din jur. Atunci când ești în preajma copiilor și ai șansa să le aduci zâmbetul pe chip, mulțumirea sufletească nu cunoaște limite. Orice părinte înțelege acest lucru și oricine ar trebui să se uite la cel de lângă el și să-i dăruiască măcar un zâmbet. Alături de Geanina am avut șansa să lucrăm la ghetuța lui Moș Nicolae cu cea mai de preț avuție a țării: copiii', povestește Daniel.

La rândul ei, însuioșată de micuții cu care s-a jucat, Geanina Ilieș mărturisește că nu a stat mult pe gânduri când a primit invitația de a merge la școală. 'Când a venit Daniel și mi-a vorbit de Ghetuța lui Moș Nicolae am zis un “da” din suflet. Am vrut să fiu lângă copiii care nu au norocul unora dintre noi. Și cand vorbesc de noroc în cazul de față, mă refer la sănătate. Este extraordinar să dăruiești din suflet chiar și un zâmbet sau o îmbrățișare. Copiii sunt cel mai de preț lucru pe care îl poate avea omenirea asta. Ghetuța lui Moș Nicolae a fost un proiect făcut din suflet, prin care am avut șansa să fim alături de niște copii minunați', adaugă și prezentatoarea de la Observator.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare