; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilieş rămâne la pupitrul știrilor sportive!

16 October 2012

Începând cu această săptămână, Observatorul de la Antena 1 va suferi modificări. Astfel, știrile sportive ale Observatorului  19.00 vor fi integrate în emisiunea de știri, iar veștile de actualitate din domeniu nu vor mai fi prezentate de Geanina Ilieș, ci de Andreea Berecleanu.

Geanina va ramâne totuși la Observator și va prezenta știrile sportive la jurnalele celorlalte ore, alături de colegele ei, Crina Abrudan, Cristina Dochianu și Ani Plumb.

Vom avea un show de știri de o oră și jumătate, în care sunt incluse exclusivități, reportaje realizate cu camera ascunsă, subiecte de autor, campanii de conținut, informații relevante pentru public', a declarat Alin Romașcan, Head of News Antena 1 și Antena 3.

Este vorba de o decizie de strategie editorială, privind încadrarea Observatorului 19,00 în linia de entertainment a Antenei 1. Telespectatorii vor avea parte de un spectacol  integral al știrilor din toate domeniile, este o premieră în acest domeniu, oferit de cea mai puternică redacție de știri din România ', a mai spus Alina Romașcan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare