; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilies mic

Geanina Ilieş părăseşte pupitrul „Observatorului”

09 August 2016

Geanina Ilieş prezentatoarea Observatorului de weekend şi Observatorului special, spune adio ştirilor după 6 ani. Decizia îi aparţine în totalitate vedetei, care a decis să ia o pauză în care să acorde mai mult timp familiei şi proiectelor personale.

Geanina Ilies

Vedeta a scris pe pagina sa de Facebok: „De aproximativ 10 ani lucrez în mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoții și totodată cu entuziasm pentru că urma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi.

Am parcurs jurnale cu știri plăcute și mai puțin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediții speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieți. Am pus suflet în toate știrile realizate, chiar și când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineața în fiecare weekend. Am lucrat cu oameni profesioniști, iar asta m-a ambiționat să mă autodepășesc în anumite situații. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experiență, seriozitate și profesionalism în acest domeniu.

Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului și să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp.

Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viață, care să-mi ocupe zilele săptămânii și nu sâmbetele și duminicile, weekend-urile pe care aș vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu și familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce privește televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă.

În ceea ce privește propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de față nu există nicio concretizare.

Mulțumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar și colegilor de la Observator, care mulți dintre ei s-au transformat în adevărați prieteni.

Vă aștept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator… să ne luăm rămas bun!

Vă pup! Ne auzim și ne vedem pe pagina de facebook, instagram și în curând pe site-ul geaninailies.ro'.

 

Geanina Ilieş și-a început cariera în televiziune în anul 2009 la Prima TV, prezentând ştirile sportive. În anul 2010 semnează cu Antena 1, unde prezintă tot ştirile sportive, iar după o perioadă trece la pupitrul Observatorului.

Geanina Ilieş a fost desemnată Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune' în cadrul Galei Eva.ro în 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viaţă sănătos, implicată în campanii caritabile şi sociale precum: Balul Albastru', Alege un viitor frumos prin sport' sau Hospice Casa Speranţei', în momentul actual vedeta deţine un bussines de care se ocupă personal şi este mama a unui băieţel în vârstă de 9 ani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare