; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina ilies

Geanina Ilieș are un nou proiect, după un an de pauză! Ce emisiune prezintă

31 March 2021

La un an de când a încheiat proiectul „Gospodar fără pereche', dar și de la participarea sa în cadrul emisiunii „Ferma', Geanina Ilieș pornește spre o nouă provocare profesională. 

Frumoasa prezentatoare a anunțat că pornește o nouă emisiune în mediul online denumită „Hai să fim super', care va fi transmisă pe platforma online Pro TV Plus. Geanina Ilieș și-a anunțat noul proiect pe rețelele de socializare, unde a oferit și câteva detalii. Emisiunea de tip interviu va aduce nume mari din sportul românesc.

„Sunt SUPER încântată să vă prezint noul proiect. ? «HAI SĂ FIM SUPER!» este o emisiune care are substanță, în primul rând. Am pus foarte mult suflet – atât noi, cei din echipă, cât și invitații. Sunt convinsă că am reușit să transmitem emoție și că oamenii o vor îndrăgi de la prima ediție. Am pregătit interviuri de colecție, cu cele mai mari personalități ale sportului românesc, eroi de care suntem mândri și care ne-au făcut cunoscuți în întreaga lume. Veți afla poveștile lor de viață – așa cum nu le-au mai destăinuit până acum, amintiri din carieră, dar și din copilărie. Va fi cu zâmbete și, poate, cu lacrimi. Noua generație trăiește în mediul online, așa că este o emisiune căreia trebuie să-i dea «play»…. cu siguranță o va inspira. Și nu doar pe tineri. Va fi o gură de aer pentru noi toți – cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru.', a transmis Geanina Ilieș.

 Vezi galeria foto >

Geanina Ilieș lucrează în televiziune de mai bine de 20 de ani. Frumoasa prezentatoare a lucrat în trecut la Antena 1, unde prezenta știrile Observator. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare