; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilieș (2)

Geanina Ilieș: „Am stabilit cu Moșu’ să ajungă și la noi în vizită”

23 December 2014

Prezentatoarea de la Observator recunoaște că întotdeauna împodobește bradul înainte de Crăciun și că e cea mai fericită atunci când fiul ei, Patrick, îi cântă colinde.

Geanina Ilieș (2)

  1. Obișnuiesti să împodobești bradul în seara de Ajun sau mult mai devreme? Ții cont de anumite trenduri (în materie de culoare), confecționezi obiecte de decor de Crăciun?

Bradul îl fac mult mai devreme întotdeauna, mai ales că Patrick nu rezistă să-l facem mai tarziu. El e maestrul de ceremonii. Este foarte implicat în momentul când facem bradul, iar el așează mereu steluța din vârf. Anul ăsta am stabilit să-l decorăm cu fundițe în două culori: roșu și alb, globulețe și luminițe specifice. Abia aștept seara de Ajun.

 

  1. Ce amintiri din copilărie ai legate de Crăciun?

Cel mai haios a fost când am descoperit fără să vreau cadourile de la Moș înainte să vină, practic. Mama nu le-a ascuns foarte bine. Cam atunci mi-am dat seama că e ceva la mijloc cu Moșu’. Eram mică, cred că aveam vreo 7 anișori.Geanina Ilieș (1)

  1. Faci pe Moș Crăciun?

Normal, am început deja să caut cadourile potrivite pentru fiecare. Lista lui Patrick e gata de foarte mult timp, iar pentru cei dragi încă mai caut. Nu o să fiu eu deghizată, dar am stabilit cu Moșu’ să ajungă și la noi în vizită. J

  1. Mai mergi cu colindul?

Nu, dar îmi place să-l ascult pe Patrick. Zilele trecute îmi cânta 'Florile dalbe' prin casă. E foarte haios. Îmi explica exact cum sună colindul și cum trebuie cântat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare