; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina ilies  patrick2

Geanina Ilieș a avut emoţii ieri: “Patrick a intrat în clasa I”

17 September 2013

Geanina Ilieș a avut emoţii ieri: "Patrick a intrat în clasa I" Geanina Ilieș, prezentatoarea rubricii Sport de la Antena 1 și GSPTV, a trecut prin  emoții  mari  pentru că  Patrick, baietelul ei  în vârstă de 7 ani, a intrat în clasa I, la școala Mark Twain.

“Întrând pe poarta școlii, mi-am dat seama ce băiat mare am și abia acum îi înțeleg pe deplin emoțiile mamei din zilele în care mă ducea la careu,  în fiecare 15 septembrie. Chiar ne aminteam amândouă – pentru că mama ne-a însoțit și în prima zi de școală a lui Patrick- cum îmi pregătea uniforma și cum noaptea, înaintea începerii anului școlar, aproape niciuna dintre noi nu dormea. Nici Patrick nu prea a dormit în seara dinaintea deschiderii, ba mai mult, de când s-a trezit, tot drumul spre școală și chiar și în timpul festivității,  a ținut pumnisorii strânși că să aibă noroc ', mărturisește frumoasa prezentatoare.

Cu o săptămâna înainte, Patrick, însoțit de mama lui, a mers să-și cumpere rechizite .

“Stiam că abia așteaptă să meargă la școală pentru că îi era dor de prietenii lui, dar nu mă așteptăm să aibă lista scrisă cu tot ce avea nevoie: caiete, coperte, stilou, ghiozdan. Acasă și le-a personalizat cu etichete făcute de el.  Tot împreună am  mers să alegem flori pentru doamna invatatoare”, spune Geanina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare