; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilieş: “Mă simt o femeie fericită”

15 June 2012

Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, şi-a învăţat lecţia şi evită să vorbească despre viaţa personală. Deşi tabloidele au scris că s-a despărţit de iubitul ei, Geanina se declară, în TVmania' ce apare pe piaţă luni, 18 iunie, o femeie fericită.

Eu nu am obişnuit să vorbesc despre viaţa mea personală în presă, iar unii jurnalişti, puţini, ce-i drept, au profitat de lucrul ăsta şi au cam inventat poveşti care nu aveau treabă cu realitatea din viaţa mea!

În momentul ăsta mă simt o femeie şi o mamă fericită, iar motivele îmi sunt de ajuns că le ştiu doar eu şi cei apropiaţi! E bine câteodată să nu te deschizi ca o carte din anumite puncte de vedere, iar lucrul ăsta mi-a făcut tare bine', a povestit Geanina Ilieş pentru „TVmania'.

Vedeta Antenei 1 nu a stabilit încă unde va pleca în vacanţă, dar ştie exact ce îşi doreşte, căci a primit deja „ordin' de la fiul ei, Patrick: „Mi-a zis: „Mami, vreau oriunde, dar să fie cald şi să stau numai în apă'. Cred că a fost cât se poate de clar cu dorinţa lui şi aşa o să şi facem.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare