Homepage  / Știri

Gayle Hunnicutt, celebra actriță din „Dallas”, a murit. Fostul soț a confirmat vestea

Gayle Hunnicutt, celebra actriță din „Dallas”, a murit. Fostul soț a confirmat vestea
5

de Roxana Mirea,

Gayle Hunnicutt, celebra actriță din serialul de succes „Dallas”, a murit. Aceasta avea 80 de ani. Vestea decesului a fost confirmată de fostul ei soț, jurnalistul Simon Jenkins. 

Gayle Hunnicutt, actrița din Dallas, a murit 

Gayle Hunnicutt, actrița cunoscută pentru rolul Vanessei Beaumont din serialul „Dallas”, a murit la vârsta de 80 de ani. Potrivit mai multor publicații din Marea Britanie, precum și The Washington Post, ea a murit din cauza unei boli nespecificate, pe 31 august, la un spital din Londra. Vestea a fost confirmată pentru The Post de fostul ei soț, jurnalistul Simon Jenkins. 

Hunnicutt, care s-a născut în Fort Worth, Texas, a interpretat-o pe mama fiului nelegitim al lui J.R. Ewing (Larry Hagman) în ultimele trei sezoane ale serialului de succes. Ea a apărut în 13 episoade între 1989 și 1991, potrivit Entertainment Weekly. 

Până în acel moment, însă, Hunnicutt a apărut într-o serie de proiecte notabile. Ea și-a făcut debutul la televiziune în 1966 în „Mister Roberts” și a continuat să apară în seriale precum „Get Smart”, „The Beverly Hillbillies” și „Hey, Landlord”. Printre primele sale filme se numără filmul noir „Marlowe”, unde a jucat alături de James Garner, precum și „Target” și „Eye of the Cat”. 

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Despre cariera lui Gayle Hunnicutt

La sfârșitul anilor ’60, Hunnicutt s-a căsătorit cu actorul englez David Hemmings, pe când acesta venea după succesul filmului „Blow-Up” al lui Michelangelo Antonioni. Ea a început să lucreze cu regularitate în televiziune, filme și teatru, având inclusiv roluri în filme de groază precum „Fragment of Fear” și „Voices”, unde a apărut alături de Hemmings. A avut, de asemenea, un rol principal în „The Legend of Hell House”, jucând alături de Roddy McDowell. 

După ce a divorțat de Hemmings, Hunnicutt s-a căsătorit cu Jenkins la sfârșitul anilor 1970. În următorul deceniu, Hunnicutt a apărut în show-uri emblematice precum „The Love Boat”, „Taxi”, „Fantasy Island” și „The Adventures of Sherlock Holmes”, înainte de a obține în cele din urmă rolul ei în „Dallas”. 

Cariera ei de actriță a continuat în anii 1990, cu apariții în seriale precum „Tales From the Crypt” și „CI5: The New Professionals”. În 2009, ea și Jenkins au divorțat. Îi supraviețuiesc fiii ei, Nolan și Edward, precum și cinci nepoți. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton