; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"The Witcher" (2019)

Gata filmările! Înainte de lansarea sezonului 2, Netflix ne arată platourile de filmare „The Witcher”

06 April 2021

La 158 de zile de la începerea producției, „The Witcher', cu Henry Cavill în rol principal, a încheiat filmările pentru sezonul 2, a anunțat Netflix.

Filmat în 15 locații din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuție, aproximativ 1.200 de membri în echipa de producție și o mulțime de monștri noi, drumul echipei prin această producție a fost aproape la fel de epic precum seria în sine.

Astfel, Netflix a lansat un video cu imagini direct de pe platourile de filmare, imagini ce pun accent pe entuziasmul celor din distribuție și din echipa de producție – condusă de showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich – resimțit odată cu finalizarea filmărilor pentru foarte așteptatul următor sezon din The Witcher.

Cel de-al doilea sezon din The Witcher va avea premiera în 2021.

Ce se întâmplă în al doilea sezon „The Witcher'

Henry Cavill, “The Witcher” (2019) Credit: James Minchin / Netflix / The Hollywood Archive

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă.

Urmărește video-ul de pe platourile de filmare „The Witcher', sezonul 2 

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare