; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pustiu

Gata cu vacanţa: Europa, la picioarele Cârcotaşilor

26 August 2014

Istanbul, Londra, Veneţia, Barcelona sunt doar câteva dintre locurile vizitate, în această vară, de vedetele emisiunii.

 Ghici cine vine la Cronica

Cârcotaşii se pregătesc să revină, pe 17 septembrie, cu un nou sezon, după o vacanţă, poate cam mică, dar sigur intensă. Vedetele Prima TV s-au plimbat, s-au relaxat, s-au distrat, atât în România, cât şi dincolo de graniţe, Europa fiind neîncăpătoare pentru pofta lor de vacanţă.

Pustiu

Puştiu a acceptat cu bucurie invitaţia în Marea Britanie, făcută de„puştiul' său, student în anul 3 la West London University.  Cârcotaşul a ajuns chiar şi la Brighton, renumit loc de vacanţă pe malul britanic al Canalului Mânecii.

Hrubaru

Lângă valuri a tras şi Cristian Hrubaru, cel care a surprins cu o schimbare de look cu puţin înainte de împlinirea vârstei de 43 de ani. Pletele lui s-au bucurat să „vadă' Veneţia, înainte de a fi tăiate, în timp ce prima vacanţă a noii freze a fost în Delta Dunării.

Alexa Niculae a împachetat şi despachetat bagajele de trei ori, în timp record, pentru a ajunge unde şi-a propus. După un concert al lui Justin Timberlake la Istanbul, a urmat un eveniment la fel de spectaculos în Sicilia: erupţia vulcanului Etna. A treia călătorie a vedetei Prima TV a fost la Barcelona, cam în acelaşi timp în care Oana Paraschiv se bucura de distracţie în Malta. Gabriela Marin, foarte prinsă cu repetiţiile pentru piesa de teatru Hotel California, a ales marea noastră, dar numai pentru două zile.

Şi Bebeluşele au ales România. Aproape toate. Cristina a mers la mare, în prima vacanţă a fetiţei ei, loc în care a ajuns şi Ioana, dar doar pentru un weekend. Roxana a ajuns în Polonia, unde relaxarea s-a împletit cu orarul destul de încărcat al unui workshop de dans, cu cei mai buni performeri şi coregrafi în materie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare