; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gata cu filmările pentru Asia Express! Irina Fodor a postat prima imagine după revenirea în țară (1)

Gata cu filmările pentru „Asia Express”! Irina Fodor, prima imagine după revenirea în țară

20 July 2021

După o perioadă de două luni în care a stat departe de fiica și de soțul ei, Irina Fodor s-a întors recent în brațele acestora, acasă, în București. Vedeta Antenei 1 a revenit în țară: filmările pentru sezonul 4 al emisiunii „Asia Express' s-au încheiat. 

Irina Fodor, care a devenit prezentatoarea „Asia Express', sezonul 4, Drumul Împăraților în locul Ginei Pistol – a încheiat filmările alături de echipă, de concurenți și abia așteaptă difuzarea pe post a acestui sezon, scrie libertatea.ro.

Cel care a anunțat că Irina Fodor s-a întors de la filmările pentru „Asia Express' a fost chiar soțul ei, Răzvan Fodor. Acesta a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj și o fotografie cu soția sa.

În fotografie, Irina Fodor are părul nearanjat și este nemachiată. Ea ciocnește un pahar de vin cu soțul.

„Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit cu familia', a notat Răzvan Fodor în mediul online.

Revederea cu fetița ei a fost însă cea mai emoționantă, precum se vede în imaginea de mai sus.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Irinei Fodor i-a fost greu la filmările pentru „Asia Express'

Irina Fodor a plecat spre „Drumul Împăraților’ cu un entuziasm aparte, având în vedere că filmările pentru „Asia Express’ au reprezentat un pas importat în cariera sa. Cu toate acestea, drumul spre revenirea acasă a fost unul anevoios, iar filmările, dificile. 

Cursa „Asia Express’ nu a implicat doar vedetele concurente, ci și întreaga echipă de producție care a trebuit să țină pasul cu cei care aleargă în drumul spre marea finală.

„Toată lumea e într-o cursă. Adică toată lumea. De la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații, la mine’, a declarat Irina Fodor de la filmările „Asia Express’, conform a1.ro.

„Asia Express’, cea mai mare provocare pentru Irina Fodor 

La finalul filmărilor din Turcia, Irina Fodor a mărturisit că este surprinzător modul în care a reușit să redescopere această țară. Cu toate că a mai fost aici în vacanță alături de familie, experiența „Asia Express‘ i-a oferit oportunitatea de a avea parte de noi experiențe:

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometrii, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia. 7000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7000 de kilometri’, a continuat prezentatoarea „Asia Express’.

Cu ținute care mai de care mai spectaculoase, Irina Fodor a mai spus însă că nu a putut purta tocuri la filmările emisiunii, întrucât înclusiv ea este nevoită să alerge alături de concurenți.

„Este foarte greu (…) și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe și mai departe’, a mai zis Irina Fodor.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare