Homepage  / Vedete româneşti

Gașca Zurli este gata să o ia de la capăt. Mirela Retegan a completat echipa și pornește în turneu

Gașca Zurli este gata să o ia de la capăt. Mirela Retegan a completat echipa și pornește în turneu
10

de Cristina Țapu,

Mirela Retegan a primit o lovitură dură atunci când a aflat vestea că trei dintre membrii trupei Gașca Zurli au decis să renunțe la locurile pe care le ocupau în formație. Fondatoarea nu s-a dat bătută și a găsit o soluție pentru a nu-și dezamăgi fanii. Gașca Zurli este din nou completă după ce Mirela a găsit înlocuitori, iar trupa va porni curând într-un turneu.

Gașca Zurli s-a reîntregit și pornește într-un turneu complex în România

Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gașca Zurli, a oferit tuturor o nouă lecție de determinare și reziliență în fața adversităților.

Confruntându-se cu plecarea a trei dintre actorii principali ai trupei, Mirela Retegan nu s-a lăsat descurajată, ci a văzut o oportunitate de a transforma acest moment dificil într-un nou început. Cu o viziune clară și o energie neobosită, a reconfigurat rapid Gașca Zurli și a anunțat un turneu într-o nouă formulă.

mirela-reteganIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Recentele schimbări din Gașca Zurli, marcante prin plecările actorilor Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina, au provocat o mare agitație în spațiul public, cu speculații cu privire la motivele din spatele acestor decizii.

Cu toate acestea, Mirela Retegan nu s-a lăsat intimidată de turbulențele din jur și a găsit în ele combustibilul pentru a merge înainte. Prin angajarea unor noi talente, ea a reușit să completeze trupa pregătindu-se să ducă mai departe magia și bucuria Gaștii Zurli.

„Începem cel mai mare turneu din România – 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbești Jiu. Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică.

Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu. Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții. Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii.

Echipa Zurli lucrează de zor la pregătirea celui mai mare turneu din Romania- 269 de orașe!  Încerc să ajung și eu în cât mai multe locuri. Abia aștept să ne vedem, abia aștept să ne cunoaștem!”, a scris Mirela Retegan pe paginile personale ale rețelelor de socializare.

Mirela Retegan a primit acuzații grave din partea lui Ionuț Varodi

Ionuț Varodi, interpretul personajului „Bucătărașul Lulu”, a fost cel de-al doilea component al trupei Zurli care și-a anunțat plecarea din trupa Mirelei Retegan la scurt timp după ce Vero Căliman anunțase că va pune punct proiectului în care era implicată de atâta vreme

Varodi aduce acuzații serioase Mirelei Retegan, subliniind că nu avea timp de odihnă în perioada în care a colaborat cu Mirela Retegan. Obosit și neavând timp pentru a se ocupa de propriile interese, actorul nu a mai avut altă soluție decât să demisioneze din trupă.

Sursă foto: Instagram Gașca Zurli

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton