Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Mirelei Retegan, după ce Gașca Zurli s-a destrămat. Ce se întâmplă cu Fetița Zurli

Reacția Mirelei Retegan, după ce Gașca Zurli s-a destrămat. Ce se întâmplă cu Fetița Zurli
18

de Cristina Țapu,

Vești proaste pentru fanii Găștii Zurli, deopotrivă copii și părinții. Într-un interval de doar câteva zile, trei actori importanți care fac parte din trupă au anunțat că au renunțat la rolurile avute pentru a se concentra asupra proiectelor personale. Cum a reacționat fondatoarea trupei, Mirela Retegan!

Gașca Zurli a rămas fără trei dintre actorii de seamă

Primul actor care a anunțat plecarea sa, prin intermediul unui mesaj distribuit pe pagina personală de Facebook a fost Ionuț Varodi, cel care îl întruchipa pe bucătărașul Lulu. Actorul susține că decizia a fost una grea pentru el, însă atent calculată. Simte că a venit timpul să încerce noi proiecte și consideră că alte oportunități îi bat la ușă.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. 

ionut-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări. 

mirela-reteganIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, au fost cuvintele acestuia.

Răzvan Marina, cunoscut pentru rolul său ca Truli, a anunțat și el plecarea într-un mod similar, publicând un mesaj pe Facebook. Timp de 13 ani, Răzvan a făcut parte din Gașca Zurli și a adus zâmbetul pe fața a sute de copii. Actorul consideră, însă, că a sosit vremea să acorde mai multă atenție proiectului personal pe care l-a demarat în urmă cu ceva vreme.

razvan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 18

„În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către Era Cool Events, proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente”, dezvăluia Răzvan Marina.

Cum a reacționat Mirela Retegan atunci când a aflat că „Fetița Zurli” părăsește echipa

Duminică, 3 martie, Vero Căliman, cunoscută ca „Fetița Zurli” timp de 15 ani, care a adus bucurie deopotrivă părinților și copiilor, a făcut un anunț trist. Pe pagina sa de Instagram, ea a explicat că a decis să renunțe la colaborarea cu Gașca Zurli. Fondatoarea trupei a fost emoționată de cuvintele lui Vero și a decis să-i ofere un răspuns pe măsură.

vero-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

„Dragǎ Vero, mi-e foarte greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. 

Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a scris Mirela Retegan.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton