; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gary Ross nu va face şi continuarea la „Jocurile foamei”

11 April 2012

Complexa  negociere dintre regizorul Gary Ross şi studioul de film Lionsgate s-a sfârşit cu retragerea acestuia din proiectul „Jocurile foamei', scrie deadline.com.

Boşii de la Lionsgate erau încrezători că actele vor fi semnate după Paştele catolic şi că adaptarea romanului „Sfidarea' (2009) de Suzanne Collins va fi realizată tot de Ross, care a transformat primul volum într-un hit la nivel global. Dar regizorul a renunţat la franciza nou-apărută, deşi lucra din noiembrie la scenariu, alături de scriitoare.

Motivul dat de regizor într-o declaraţie oficială este lipsa de timp (nu ar fi reuşit să se apuce de al doilea film înainte ca protagonista Jennifer Lawrence să înceapă lucrul la următorul „X-Men'):

„Ca regizor şi scenarist, nu am destul timp pentru a scrie şi pregăti filmul pe care doream să-l fac, din cauza unui orar de producţie strict', a explicat acesta.

Negocierile cu Ross au fost realizate de aceiaşi directori care au schimbat regizorul după primul film din „Saga Amurg', mişcare care nu a stricat deloc succesul la box-office al poveştii cu vampiri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare