; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Garda la patru ace in serialul “La Urgenta”

25 September 2006

Din 27 septembrie, de la ora 20.15, veti putea urmari pe TVR 1, timp de aproape o ora, viata medicilor din Spitalul Sf. Petru. Nu, nu este vorba despre un nou reality-show, ci despre serialul “La urgenta”.
In “marea” de seriale, sitcom-uri si telenovele produse pe plaiurile noastre mioritice, postul de televiziune national isi propune un proiect ambitios – primul serial romanesc despre viata si profesia unui grup de medici de la un spital de urgenta din Bucurestiul actual. Pentru a afla “cu ce se mananca” meseria de medic direct de la sursa, am vorbit cu Daniela Nane, Florin Piersic Jr., Catalin Paraschiv si Xing Elena Ling, care vor interpreta patru dintre cadrele medicale de “La urgenta”. Serialul va avea 15 episoade si un making of, filmarile luand sfarsit la inceputul lunii decembrie.
Daca Xing si Catalin formeaza un cuplu pe ecran, Daniela si Florin raman in faza de tatonare, intre personajele lor existand doar o prietenie care promite, cu timpul, sa devina ceva mai mult. Florin Piersic fiul ii da viata medicului primar de urgenta, Radu Panc, un om rabdator, cu un umor si o ironie fine, genul mereu in actiune si in competitie, cu ceilalti si cu sine. Daniela Nane este Greta Calistrat, care desi este o profesionista, apreciata de colegi, e “un om care nu stie sa se bucure, care nu stie sa traiasca. Sunt o multime de tineri la ora actuala care, concentrati pe profesie, nu realizeaza ca viata trece pe langa ei si uita sa se bucure. La un moment dat aceasta profesionista axata doar pe cariera va realiza ca are nevoie de mai multa iubire in viata ei”, isi rezuma rolul fosta Miss Romania. Catalin il descrie pe Lucian Staicu, medic rezident, drept “un tip macho, un tip care are o prietena, dar nu o vede decat la un moment dat”. Xing spune ca rolul asistentei Cami Tache este unul “destul de dificil, pentru ca lucrez intr-un spital si n-am avut nici o legatura cu spitalele pana acum, nici macar n-am fost internata”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare