; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce spun romanii

Game show-ul “Ce spun românii” își schimbă regulile

25 February 2016

Într-un comunicat remis presei, Pro TV anunță o serie de ediții speciale, în care echipele vor fi formate din câte cinci membri. Postul caută grupuri de prieteni, colegi de serviciu, oameni care se cunosc bine sau care au pasiuni comune pe care să le practice în mod frecvent.

Fiecare echipă va fi alcătuită din câte cinci concurenți, care vor lupta în cele șase runde ale fiecărei emisiuni pentru premii în bani, dar și în runda fulger pentru premiul ediției. Concurenții vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane, se vor distra și vor pleca acasă cu bani, fie că vorbim despre echipa câștigătoare sau de cea care va pierde.

Cabral

„Ne-am gândit să ne jucăm puțin, așa că ieșim pentru o perioadă din regulamentul emisiunii și jucăm cu echipe de câte cinci prieteni, nu neapărat rude. Jocul rămâne același, vor fi premii în continuare, dar ne-am hotărât să facem ceva pentru cei care ne-au scris și ne-au spus că vor foarte mult să joace, dar că familia este atât de rușinoasă încât nu ar putea veni la emisiune decât cu prietenii. Așa că… Zis și făcut! Vom avea o primăvară și o vară extrem de vesele!', a spus Cabral.

Toți românii care vor să se distreze alături de prieteni, dar și de gazda emisiunii, Cabral, să aibă parte de o experiență inedită și să câștige bani, sunt așteptați să se înscrie la edițiile speciale Ce spun românii'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare