; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (1)

„Gambitul damei”, viitor incert. Anya Taylor-Joy dezvăluie dacă povestea va continua

08 February 2021

Anya Taylor-Joy (24 de ani), proaspăt nominalizată la Globul de Aur pentru rolul campioanei de șah Beth Harmon din „Gambitul damei', a vorbit recent despre o eventuală continuare a îndrăgitului serial Netflix, scrie People.com. 

 

Tânăra actriță (care a fost nominalizată, săptămâna trecută, la un Glob de Aur și pentru rolul din comedia romantică „Emma.') nu exclude posibilitatea unui al doilea sezon din „Gambitul damei', care ar fi, evident, o veste excelentă pentru fanii numeroși ai producției Netflix, lansată pe 23 octombrie 2020 și devenită rapid un serial-fenomen. Deși Netflix nu a făcut niciun anunț cu privire la existența unui posibil sezon doi al serialului, Anya Taylor-Joy nu e convinsă că fanii au asistat la ultimul act al poveștii. 

 

„Este de-a dreptul suprarealist și absolut minunat că publicul ar vrea să vadă încă un sezon, pentru că noi nu ne-am gândit niciodată la așa ceva, n-a existat vreo discuție de acest gen', a mai spus aceasta într-un interviu recent pentru Deadline. „Dar, după cum se știe, la Hollywood funcționează zicala «Niciodată să nu spui niciodată». Ar fi foarte interesant să văd cum ar fi Beth în calitate de mamă, după ce a renunțat la alcool și a devenit mult mai lucidă în privința lucrurilor care o pot distruge', a spus Anya Taylor-Joy despre șahista de geniu, transformată în campioană mondială, pe care a jucat-o cu atâta aplomb. 

Actrița ar fi extrem de încântată să reia rolul care i-a adus deja recunoaștere din partea criticilor și juriilor marilor premii, dar și susținere din partea unui public extrem de numeros.

„Ador personajul lui Beth și aș juca-o din nou, cu siguranță, dacă mi s-ar cere acest lucru', a declarat ea nu demult pentru publicația „Town & Country'. 

Deocamdată, ea e de părere că Beth a rămas într-un univers de bun augur la sfârșitul serialului „Gambitul damei', „cu posibilitatea de a-și trăi în continuare viața ca pe o aventură extraordinară, dar și de a-și găsi liniștea și de-a se împăca, în final, cu personalitatea sa ieșită din comun'. 

Deocamdată, în ciuda succesului uriaș al serialului, care a fost vizionat de zeci de milioane de abonați, viitorul său este incert. Un motiv serios pentru care producătorii nu s-au gândit la un al doilea sezon este acela că serialul este ecranizarea romanului omonim al lui Walter Tevis, care nu are o continuare.

„Ultima secvență a serialului a fost o notă foarte frumoasă și adecvată pentru încheierea poveștii, așa că nu sunt sigur dacă dorim să o continuăm', a declarat producătorul executiv al serialului, William Horberg, tot pentru „Town & Country'. „Poate că vom lăsa publicul să-și imagineze continuarea', a adăugat el. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare