; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin Brotnei Ultimul Trib (4)

GALERIE FOTO. Sorin Brotnei este tot mai aproape de capătul puterilor în „Ultimul trib”: „Gata! Mi-a ajuns!”

15 March 2019

În competiția „Ultimul trib', care se apropie cu pași repezi de final, singurul care poate sta relaxat săptămâna aceasta este Silviu Geandră, care a câștigat imunitatea la proba trecută. De partea cealaltă, Sorin Brotnei se simte tot mai aproape de capătul puterilor.

 Vezi galeria foto >

Ioana Șulea, Sorin Brotnei, Mircea Zamfir, Daniel Chiriță și Silviu Geandră, ultimii cinci concurenți rămași în Ultimul trib, luptă într-o o nouă probă de Salvare vineri, de la ora 23.15, într-o nouă ediție Ultimul trib, la Antena 1.

Oboseara și dificultatea tot mai mare a probelor l-au dărâmat însă pe Sorin Brotnei, care mărturisește că se simte tot mai resemnat.

„Pentru mine nu mai contează premiul din momentul acesta! Gata! Mi-a ajuns! Extenuarea e atât de mare încât, pentru mine, nu mai contează premiul, care este foarte mare, sunt foarte mulți bani. Sunt oarecum resemnat, asta nu înseamnă că nu o să dau tot la probe, dar probabil că până aici mi-a fost, probabil că nu merit banii aceștia. Poate aceasta este tăria la care am ajuns…', a spus acesta.

Cum se vor descurca cei cinci în cursa pentru marele premiu, telespectatorii pot afla vineri, de la 23.15, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul trib.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare