; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PUNISHEr

GALERIE FOTO. Sezonul al doilea al serialului de la Netflix „Marvel’s The Punisher” are trailer

11 January 2019

Netflix lansează trailerul oficial pentru „Marvels The Punisher' sezonul 2, care va avea premiera globală pe 18 ianuarie.

 Vezi galeria foto >

Mult așteptatul sezon 2 din „Marvels The Punisher' începe în călătoria pe care Frank Castle o face pentru a se îndepărta de trecut. Cu toate acestea, Frank nu poate să lase totul în urmă atunci când se confruntă cu probleme.

Fostul pușcaș marin Frank Castle (Jon Bernthal) duce viață liniștită pe drum atunci când ajunge să se implice în tentativa de crimă a unei adolescente (Giorgia Whigham). Pe măsură ce este atras în misterul din jurul ei și al celor care vor să afle informațiile deținute de ea, Castle ajunge să fie urmărit din nou de o serie de dușmani mai noi sau mai vechi. Toate acestea îl forțează să decidă dacă ar trebui să își accepte destinul și să își trăiască viața ca The Punisher.

Steve Lightfoot (Hannibal) este showrunner, scenarist și producător executiv. Din distribuție fac parte și: Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Jason R. Moore (Curtis Hoyle), Josh Stewart (John Pilgrim) și Floriana Lima (Dr. Krista Dumont).

Puteți vedea trailerul aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare