; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

OITNB S7 PRODUCTION STILL 2

GALERIE FOTO. Serialul „Orange is the New Black” se întoarce cu ultimul sezon. Când va fi lansat?

23 May 2019

O ultimă sentință pentru „Orange is the New Black'…

 Vezi galeria foto >

Serialul „Orange is the New Black' ajunge la final vara aceasta. Netflix lansează un nou teaser și primele imagini prin care anunță că serialul va lansa sezonul șapte și ultimul al producției vineri, 26 iulie.

„Orange is the New Black' a început într-o epocă extraordinară a televiziunii și timp de șase sezoane de neuitat a abordat fără teamă unele dintre cele mai dificile, relevante și umane povești din zilele noastre.

În ultimul sezon, doamnele din penitenciarul Litchfield s-au împăcat cu faptul că închisoarea le-a schimbat pentru totdeauna. Piper se confruntă cu viața în libertate, în timp ce viața din Max, la fel de coruptă și nedreaptă ca întotdeauna, continuă fără ea. Prietenia dintre Taystee și Cindy se află în balanță, în timp ce pedeapsa ei cu viața se conturează, Gloria și ajutoarele ei de la bucătărie se confruntă cu adevărul crud al obsesiei pentru profit aduse de Polycon, în timp ce restul personajelor aleargă după droguri sau idealuri și se confruntă cu realitatea locului lor în lume.

Urmărește aici teaser-ul ultimului sezon „Orange is the New Black':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare