; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

UmbrellaAcademy_STACKED_Blk_TT_EN

GALERIE FOTO. Serialul Netflix „The Umbrella Academy” se va lansa pe 15 februarie 2019

11 December 2018

Supereroii… sunt exact ca noi. Ne vom întâlni cu membrii superdisfuncționali ai „The Umbrella Academy' pe Netflix, din 15 februarie 2019.

 Vezi galeria foto >

În aceeași zi din anul 1989, 43 de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii' pentru a salva lumea. Acum, cei șase membrii supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

„The Umbrella Academy' se bazează pe seria de benzi desenate creată de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way și Gabriel Bá.

„The Umbrella Academy' se va lansa pe 15 februarie 2019.

Actorii serialului: Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe, Kate Walsh.

Numărul de episoade: 10 epioade de câte o oră.

Filmat în: Toronto, Canada.

Teaser trailer-ul „The Umbrella Academy' aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare