; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NOS4A2_105_ZD_1113_0711_RT

GALERIE FOTO. Serialul horror „NOS4A2”, o altfel de poveste cu vampiri, se lansează pe 6 iunie la AMC

20 May 2019

Serialul horor „NOS4A2', bazat pe romanul omonim ultra popular al lui Joe Hill, se lansează pe postul AMC joi, 6 iunie, la ora 22:00.

 Vezi galeria foto >

O altfel de poveste cu vampiri, „NOS4A2' îi are în centrul acțiunii pe Victoria McQueen (Ashleigh Cummings), o tânără care își descoperă puterile supranaturale și pe nemuritorul Charlie Manx (Zachary Quinto), care se hrănește cu suflete de copii.

Cu trei săptămâni înainte de premieră, AMC lansează două galerii de imagini, una cu personajele centrale, iar cealaltă cu noi cadre din serial, plus un teaser ce surprinde atmosfera înfricoșătoare a serialului.

„NOS4A2' o urmează pe Vic McQueen, o tânără talentată care descoperă că are o abilitate supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Această abilitate o pune în conflict nemuritorul malefic Charlie Manx, jucat de Zachary Quinto. Ocupația lui principală este să răpească copiii, într-un Rolls-Royce Wraith negru, înmatriculat cu numărul NOS4A2 (omofon cu „Nosferatu'); îi duce într-un tărâm paralel, populat de mici zombi cu dinţi ascuţiţi şi ochi goi.

Manx reușește să deturneze spiritul Crăciunului, transformând vesela sărbătoare, într-un Hallowen funest. Sub aparența unui spirit justițiar, ca în „The Christmas Carol', Manx îl păcălește pe credulul Bing Partridge (Ólafur Darri Ólafsson) că ororile pe care le vede în Christmasland sunt imagini dintr-un viitor posibil, în care spiritele copiilor sunt prizoniere, viitor ce poate fi schimbat, dacă Bing îi va deveni acolit. Vic se va strădui să-l înfrângă pe Manx și să-i salveze victimele – fără să-și piardă mințile sau să-i cadă ea însăși pradă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare