; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

0_POLPN1_02_IMA_EPI_04

GALERIE FOTO. Serialul de desene animate „Polly Pocket”, de la Minimax, are episoade noi

12 March 2019

Polly este o fetiță care folosește în slujba binelui puterile magice ale unui pandantiv moștenit de la bunica ei. Seria animată „Polly Pocket', cu personaje inspirate de popularele păpuși cu același nume, se difuzează în luna martie pe canalul Minimax, zilnic, de la ora 18:25.

 Vezi galeria foto >

Serialul „Polly Pocket' este despre o fetiţă genială de 11 ani însetată de aventură, dar şi de dorinţa de a-i ajuta pe alţii, care încearcă să facă din Littleton, orașul în care locuiește, un loc mai bun. Ea moşteneşte un pandantiv magic de la bunica ei, Penelope Pocket, care-i permite să se micșoreze până la o înălțime de 10 centimetri. Pandantivul o „acceptă' pe Polly pentru a fi noua lui purtătoare, datorită forței fetiței de a-i folosi puterea în slujba binelui, intenţiilor sale altruiste şi intuiţiei ei.

Povestea începe în orăşelul Littleton, unde o fetiţă de 11 ani, pe nume Polly Pocket, se oferă să îi repare medalionul bunicii ei. Cu această ocazie, ea descoperă că medalionul este un artefact cu puteri magice, acesta dându-i puterea să se micşoreze şi apoi să crească la loc, atât ea cât şi alte persoane pe care le atinge. După ce spune acest secret prietenelor ei, Lila Draper – o fetiţă pasionată de modă, şi lui Shani – o fetiţă prudentă şi interesată de SF, cele trei încearcă să obţină bilete la concertul lui Melody, o cântăreaţă pop pentru adolescenţi. Fetelor li se opune colega lor, Gwen Grande, a cărei bunică, Griselle, cunoaște puterea pandantivului magic.

După un mic accident, Gwen descoperă pandantivul lui Polly. Familia Grande reuşeşte să fure medalionul magic și să îi micșoreze pe locuitorii din Littleton. După ce îi prinde pe hoți, Polly direcţionează toată puterea medalionului pentru a-i readuce pe toţi la talia normală. La final, pandantivul o alege pe Polly pentru a fi noua lui purtătoare.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare