; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miracle Workers

GALERIE FOTO. Serialul „Creatorii de miracole” a primit undă verde pentru un al doilea sezon

16 May 2019

Comedia fantastică „Creatorii de miracole' / „Miracle Workers' (2019), cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi, va avea și al doilea sezon, dar acesta nu va avea nicio legătură cu primul și va avea acțiunea plasată în Evul Mediu.

 Vezi galeria foto >

Cele șapte episoade, de câte 30 de minute, ale comediei „Creatorii de miracole', au avut premiera în februarie pe canalul american TBS, iar la noi, a început din aprilie, la HBO 2, și sunt disponibile pe HBO GO.

Pentru sezonul al doilea, se vor întoarce pe platouri actorii: Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan și Karan Sondans. Dar urmarea va fi diferită.

Atenție spoilere!

De fapt, creatorul Simon Rich a gândit „Creatorii de miracole' ca la un serial-antologie, iar sezonul al doilea nu va avea deci nimic a face cu primul, dezvăluie Deadline. Se va desfășura „în Evul Mediu și va vorbi despre prietenie, familie și supraviețuire. Va avea în centru un grup de țărani, care trăiesc într-un ev întunecat, care încearcă să rămână de partea binelui într-o epocă a inegalităților, noul capitol va aduce actorilor noi roluri și noi provocări', spune Simon Rich.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare