; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Good Behavior sezon 2

GALERIE FOTO. Serialul „Comportament adecvat” revine în ianuarie la FilmBox Premium, cu un sezon nou

04 January 2019

După ce am văzut în 2018 primul sezon din „Comportament adecvat' / „Good Behavior', serial care o are în prim plan pe Michelle Dockery (cunoscută din „Downton Abbey'), 2019 începe cu premiera sezonului al doilea al serialului american, un sezon cu 10 episoade.

 Vezi galeria foto >

Sezonul 2 este complet diferit de primul, după cum mărturisește chiar protagonista. La sfârșitul sezonului 1, Letty are tot ce credea că își dorește. Ea, Javier și fiul ei, Jacob trăiesc împreună în Georgia și încearcă să se adapteze unei vieți normale. Dar pentru Letty, încercarea de a fi o mamă modernă o face să-și dorească tot mai mult să revină la partea ei întunecată. Așa ajunge în suburbii.

'Letty este una dintre acele persoane care are nevoie de adrenalină, emoție, pericol, pentru asta este făcută', explică Dockery. 'Și tocmai acest lucru o face extraordinară, pentru că ceea ce vedeți este un personaj care încearcă să se conformeze normelor sociale. Dar ea nu poate face asta', adaugă Michelle Dockery.

Definită de rolul din 'Downton Abbey', Michelle Dockery a împrumutat multe dintre caracteristicile lui Lady Mary, deși pare imposibil să găsești asemănări între aceasta și Letty:

'Lady Mary este o femeie foarte puternică, vulnerabilă, cu un umor negru, este un personaj plin de viață. Dar puterea, vulnerabilitatea și umorul se regăsesc și la Letty, chiar dacă vorbim de epoci diferite și de personaje aparent complet diferite', explică scenaristul Chad Hodge.

În sezonul 2, Letty o va întâlni pe Carin, interpretată de Laura Bell Bundy. Carin se prezintă ca fiind o mamă tipică, de clasă mijlocie, care încearcă să fie perfectă. Letty se împrietenește cu Carin doar pentru a putea să-l înscrie pe Jacob la o școală mai bună, dar până la urmă între cele două femei se creează o legătură neașteptată, în ciuda diferențelor foarte mari dintre ele.

„Cele două personaje feminine sunt destul de singuratice și nu au prieteni. Letty a ajuns în acest mediu nou, are o casă nouă, îi are pe Javier și Jacob, dar nu are prieteni și nicio femeie cu care să vorbească. De aceea Carin îi devine confidentă', povestește Michelle Dockery.

'Acest sezon este o oglindă a felului în care societatea judecă femeile, în special mamele. Dar Letty nu este o femeie ca oricare alta. Nu doar că trăiește o viață ieșită din tipare, ci luptă cu alcoolismul și dependența de droguri', mai spune actrița britanică.

Juan Diego Botto îi dă viață și în sezonul 2 lui Javier, un personaj plin de controverse după cum îl descrie însuși actorul:

'Cea mai mare provocare cu acest personaj este aceea că este un tâlhar, omoară oamenii pentru bani, asta face, dar în rest el este un tip foarte drăguț. Ceea ce este imposibil de înțeles, a fost greu și pentru mine. Dar ăsta este adevărul. Are un cod moral, ține cont de reguli, este grijuliu, este empatic, dar are defectul ăsta că omoară oamenii. Asta îl face pe Javier atât de diferit.'

Primele două episoade din 'Good Behavior' ('Comportament adecvat'), sezonul 2, sunt sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 21.00, la FilmBox Premium.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare