; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barry II

GALERIE FOTO. Serialul „Barry” se întoarce cu al doilea sezon la HBO și pe HBO GO, din 1 aprilie

19 March 2019

Serialul de comedie neagră „Barry', cu Bill Hader, câștigător al premiului Emmy, se întoarce cu al doilea sezon de 8 episoade, luni, 1 aprilie, la HBO și pe HBO GO.

 Vezi galeria foto >

Alec Berg (Silicon Valley) și Bill Hader (Saturday Night Live) sunt creatori, producători executivi, regizori și scriitori. Din distribuție mai fac parte: Stephen Root (Get Out) îl interpretează pe Monroe Fuches, care se pregătește pentru un viitor fără sursa lui principală de venit; Sarah Goldberg (Hindsight) este Sally, actrița de care Barry se îndrăgostește; Anthony Carrigan (Gotham) este Noho Hank, noul lider al mafiei cecene din L.A., și Henry Winkler (câștigător al premiului Emmy) care îl interpretează pe Gene Cousineau, un profesor de actorie arogant, dar șarmant, care îl ia pe Barry sub aripa lui protectoare.

Încercând să-și lase în urmă trecutul violent în favoarea noii sale pasiuni, Barry se îndepărtează de lumea asasinilor plătiți și se scufundă în actorie. Deși a eliminat mulți dintre factorii care-l împingeau spre violență, Barry descoperă că nu erau singurele forțe care îl influențau.

La începutul sezonului 2, Barry încearcă să se concentreze pe teatru, pe iubita și colega lui, Sally, în speranța că o să scape de legăturile cu mafia cecenă, condusă acum de Noho Hank, după ce Barry i-a ucis șeful. Monroe Fuches, fostul șef al lui Barry, nu reușește să angajeze un înlocuitor în Cleveland care să fie la fel de capabil ca asasinul lui de elită.

Barry a primit trei premii Emmy pentru primul sezon, inclusiv pentru cel mai bun actor principal într-un serial de comedie (Bill Hader), cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial de comedie (Henry Winkler) și cel mai bun mixaj de sunet pentru un serial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare