; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scena misterelor (5)

GALERIE FOTO. Șerban Copoț, Cezar Ouatu și Maria Cârneci intră în jocul măștilor, la „Scena misterelor”

13 March 2019

Spectacolul măștilor continuă joi, 14 martie, de la ora 20.00, la „Scena misterelor', show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

 Vezi galeria foto >

Alături de Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Dorian Popa, Rona Hartner și Andrei Duban, în cele două tabere care au misiunea de a ghici cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, se vor afla de această dată Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci. Cele șase măști ale ediției, una mai spectaculoasă decât alta, își vor face apariția în trei decoruri de poveste – Lumea casinourilor din Las Vegas, Arca lui Noe și filmul Avatar'. Cine sunt aceste măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi seara.

Ca să beneficieze de indiciile oferite de Dan Negru, vedetele din platou, împărțite în tabăra Galacticilor și în cea a Starurilor, vor avea de trecut câteva probe. De exemplu, să ghicească ce cântec celebru mimează Romică Țociu. Sau să primească oaspeți nepoftiți, în cabinele telefonice instalate pe platou.

Cum va reuși Cezar Ouatu să se transforme', într-un astfel de joc, în Mona Lisa, iar Cosmin Seleși să aibă mușchii lui Sylvester Stallone, telespectatorii vor afla joi, de la ora 20.00, într-o nouă ediție Scena misterelor', prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare