; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Parasite

GALERIE FOTO. Se pregătește un remake american al câștigătorului Palme d’or de anul acesta, „Parasite”?

05 July 2019

Noul film al coreeanului Bong Joon-ho, „Parasite' / „Gisaengchung' (2019), premiat cu Palme d’or în mai, la Cannes, ar putea avea un remake american, chiar dacă deocamdată nimic nu e confirmat oficial.

 Vezi galeria foto >

„Parasite' este cel mai nou film al lui Bong Joon-ho, care a mai făcut „Monstrul' / „The Host' (2006), „Expresul zăpezii' / „Snowpiercer' (2013) și „Okja' (2017) – ultimele două fiind disponibile pe platforma Netflix. Este povestea întâlnirii dintre două familii coreene, una extrem de bogată și una săracă. CJ Entertainment, cea mai mare societate de producție și distribuție de filme din Coreea de Sud, are în plan și producerea de diverse remake-uri după succese locale, iar „Parasite' se poate încadra perfect în acest plan.

„În acest momnet suntem abia în primul stadiu al discuțiilor', a declarat Francis Chung, șeful diviziei americane a CJ Entertainment, publicației americane IndieWire. Manuel Chiche, a cărui societate The Jokers distribuie filmul în Franța, și-a exprimat imediat nemulțumirea pe Twitter: „Bong Joon-ho este unic. Este o gravă eroare să se facă un remake. Rezultatul va fi cel mai sigur dezastruos'.

Informația a fost apoi desmințită oficial de un alt reprezentant al CJ Entertainment, care a precizat că societatea nu este nici în discuții nici în negocieri pentru un eventual remake al „Parasite', iar postarea de pe Twitter a lui Manuel Chiche a fost ștearsă. Asta nu înseamnă însă că este exclusă total ideea unui remake, poate doar discuțiile nu sunt suficient de avansate pentru a vorbi oficial despre proiect.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare