; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asia express

GALERIE FOTO. S-a dat startul filmărilor pentru „Asia Express – Drumul Comorilor”. Primele imagini cu vedetele în cursa din Filipine

28 October 2019

    Vedetele din Asia Express au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început în Filipine şi se va termina în Taiwan. Cele 9 perechi de vedete trebuie sã se descurce şi sã îşi gãseascã singure mâncare, cazare şi transport, având la dispoziţie un singur Euro pe zi. 

Primul lucru de care concurenţii s-au lovit a fost temperatura extrem de ridicatã şi umiditatea de peste 90%. Autostopul, alergatul şi orice alt minut petrecut în soare sunt o grea încercare pentru fiecare dintre ei. Chiar dacã au plecat de acasã cu planul fãcut, cu o idee clarã despre ce îi aşteaptã, realitatea din Asia Express i-a luat pe toţi prin surprindere, iar reacţiile au fost dintre cele mai diverse. Simt cã m-a lovit trenul!', Am impresia cã încã visez' sau Dupã ce am vãzut cum e aici, aş fi dat bani ca sã particip' sunt câteva dintre declaraţiile concurenţilor.

 

 Vezi galeria foto >

O ţarã cu peisaje uimitoare, dar cu condiţii de trai foarte grele, Filipine le oferã concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã pe care nu o vor uita niciodatã.

Antena 1 va difuza începând din aceasă seară  „Jurnal de Asia'. În fiecare luni şi marţi, dupã „Chefi la cuţite', fanii Asia Express vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine cele nouã perechi de vedete care au plecat în acest an pe Drumul Comorilor, vor vedea ce se întâmplã în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare. 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Antena 1 anunță emisiunea „Jurnal de călătorie Asia Express'. Când va debuta pe micile ecrane

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare