; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20df205c 9e4c 4959 ba26 15070cdae583

GALERIE FOTO. Romanul-scrisoare „A”, al lui Octavian Finaru, a devenit bestseller pe Amazon

03 December 2018

Romanul-scrisoare „A', semnat de Octavian Finaru, a devenit bestseller pe Amazon, cea mai mare platformă internațională de vânzare de carte. Autorul a fost prezent la Fox4 News, la emisiunea „The Morning Blend', unde a primit premiul de Bestseller pentru scrisoarea de dragoste de 200 de pagini.

 

 Vezi galeria foto >

„A fost atat de emoționant pentru mine ca aceste momente să se materializeze într-un proiect atât de frumos, iar acum – faptul că romanul a ajuns în sufletele atâtor oameni este copleșitor”, spune autorul Octavian Finaru, care a regizat și produs un videoclip al cărții, intitulat „just A letter'.

În prezent, compania de producție a lui Octavian Finaru se află în preproducția filmului de lungmetraj care va spune povestea completă, inclusiv reacția destinatarei când a primit cea mai lungă scrisoare din lume. 

„A' este o carte care, de la prima până la ultima pagină, este o singură scrisoare de dragoste: „Din iubire, am început să-i scriu o scrisoare. Și iubirea era atât de mare că nu puteam să mă mai opresc, tot scriam, și-i scriam, și-i scriam… până când a ajuns o scrisoare lungă de 200 de pagini', spune Octavian Finaru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare