; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Quentin Tarantino

GALERIE FOTO. Quentin Tarantino s-a căsătorit, pentru prima oară, la 55 de ani. Cine este mireasa lui, cu 20 de ani mai tânără?

29 November 2018
La 55 de ani, regizorul a făcut pasul cel mare, pentru prima oară în viață, alături de iubita sa, cu 20 de ani mai tânără. Quentin Tarantino a decis să își  unească destinul  cântăreței originare din Israel Daniella Pick (35 de ani) în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc miercuri, în Los Angeles. 
 

 Regizorul peliculei 'Pulp Fiction' și soția sa au dat o mică petrecere după ceremonie la Mr Chow, un restaurant cu specific chinezesc din Beverly Hills. În timp ce mirele a purtat un costum elegant, Daniella a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu o tiara cu diamante și o pereche de pantofi stiletto argintii.

 

 Vezi galeria foto >

Tarantino și Daniella Pick s-au cunoscut în 2009, în timp ce regizorul își promova filmul Inglourious Basterds, însă cei doi au început o relație romantică abia în 2016. Un an mai târziu, s-au logodit.

Acesta este primul mariaj al regizorului Quentin Tarantino. În trecut, acesta a avut relații sentimentale cu actrițele Ali Later sau Kathy Griffin. La ora actuală, Quentin regizează pelicula 'Once Upon A Time In Hollywood', în care joacă Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, și care va fi lansată pe marile ecrane în iulie 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare