; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gettyimages 1210843168 e1587732193731

GALERIE FOTO. Prințul William și Kate au publicat fotografii cu prinţesa Charlotte care duce de mâncare persoanelor izolate

04 May 2020

Pentru că pe 2 mai, prințesa Charlotte a împlinit 5 ani, Ducii de Cambridge, prinţul Williams şi soţia sa Kate Middleton, au publicat noi fotografii cu fiica lor făcând un gest mărinimos.

Fotografiile postate pe pagina de Facebook și Instagram a Casei Regale sunt surprinse chiar de Kate Middleton. Micuța prințesă a fost alături de părinții săi să ducă de mâncare unor persoane nevoiaşe aflate în izolare, majoritatea pensionari chiar cu câteva zile înainte de aniversarea sa.  

 

 Vezi galeria foto >

Prinţesa Charlotte a apărut la sfârşitul lunii martie, alături de fraţii săi George şi Louis, într-un videoclip în care au aplaudat personalul medical care se luptă cu pandemia de coronavirus.

De la începerea pandemiei de coronavirus Kate şi William au participat la numeroase acţiuni de conştientizare a problemelor de sănătate mintală. Săptămâna trecută, Ducii de Cambridge au lansat un serviciu numit OurFrontline, care asigură susţinere din punct de vedere al sănătăţii mintale angajaţilor din domeniile cheie în perioada pandemiei de coronavirus.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare