; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VLAD

GALERIE FOTO. Primele imagini cu actorii din serialul „Vlad”, după ce s-au întors pe platourile de filmare

25 June 2020

Începând de luni, 22 iunie, echipa serialului „Vlad', difuzat de Pro TV, a revenit pe platourile de filmare, după ce ultimul episod înainte de pandemie a fost difuzat pe 16 martie.

De atunci echipa a avut o mică pauză, la fel ca și alte producții de gen pentru a avea grijă de sănătatea persoanelor implicate în proiect. Iată că momentul mult așteptat atât de fani, cât și de actori a sosit, iar protagoniștii promit momente palpitante:

„Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial este atât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare', declara Olimpia Melinte la începutul acestei săptămâni.

Adrian Nartea este și el bucuros să revină în pielea lui Vlad.

„Au fost 3 luni de pauză forțată, pauză care la început a picat ca o pedeapsă, pentru că ne-a prins exact în punctul de fierbere’ al acțiunii. Însă am înțeles că e mai bine așa, să ne protejăm și mai ales să îi protejăm pe ceilalți. Am încercat să fac în izolare ceva productiv, neștiind când o să revenim la normal. Acum, iată, așteptarea a luat sfârsit, cu mare bucurie și entuziasm reîncepem munca la acest minunat proiect. Faptul că revenim pe platourile de filmare mă bucură și mă face și mai motivat. Am avut 3 luni de pauză în care ne-am recăpătat forțele și inspirația. Suntem gata pentru o nouă etapă a răzbunării lui Vlad.’

 

Vedeți în galeria foto de mai jos imagini din prima săptămâna după reluarea filmărilor:

 Vezi galeria foto >

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare