; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zioua lui pepe   next star (6)

GALERIE FOTO. Pepe, surprins de fiicele sale cu ocazia aniversării zilei de naștere

08 August 2018

Filmările pentru cea de-a noua ediție „Next Star' a actualului sezon au coincis anul acesta cu ziua de naștere a lui Pepe, prilej pentru ca îndrăgitul jurat să fie sărbătorit pe scena show-ului prezentat de Dan Negru.

Cu un tort delicios și un „Mulți ani trăiască!', urat și cântat din tot sufletul de colegi și public, așa a început ziua de filmare pentru Pepe, la aniversarea celor 39 de ani. Dar cea mai mare surpriză a fost apariția pe scenă a fetițelor sale, Maria și Rosa, care au ținut să-i spună lui tati La mulți ani!' și să-i aducă un cadou.

Fetițele mele frumoase! Și mi-au adus și un cadou!!', a exclamat Pepe, fericit, atunci când le-a văzut pe scenă, alături de Dan Negru, prezentatorul show-ului, și de Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii. Nici n-am apucat să le văd azi!', le-a spus sărbătoritul celor doi.

 Vezi galeria foto >

Cu complicitatea Ralucăi, soția lui Pepe, Maria și Rosa au ajuns la platoul de filmare, fără ca tatăl lor să știe. Au stat ascunse într-o încăpere mai bine de o oră, până în momentul în care au urcat pe scenă alături de Dan Negru.

Erau foarte nerăbdătoare, ne întrebau întruna de ce nu pot merge la tati', spun cei din echipa de producție.

Ce cadouri i-au adus Maria și Rosa tatălui lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Next Star', prezentată de Dan Negru.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare