; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

36765351_1827767790864758_4489972254486036480_o

GALERIE FOTO. Netflix prezintă întreaga distribuție a noului serial spaniol „Elite”

25 July 2018

Lansarea noului serial „Elite' va avea loc în toamnă, pe platforma de streaming Netflix.

Noul serial reunește trei actori din „La Casa de Papel' – María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente – dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (Estoy Vivo), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection) și Omar Ayuso (care debutează în Elite). Din distribuție face parte și Danna Paola (Dare to Dream), care se numără printre cele mai populare actrițe și cântărețe din Mexic.

 Vezi galeria foto >

„Elite' este cel de-al doilea titlu original spaniol, este regizat de Ramón Salazar (Sundays Illness, Three Steps Above Heaven) și Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town) și scris de Carlos Montero (The Time in Between și creatorul Physical or Chemical) și Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer și co-producătorul The Protected).

Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora s-a dărâmat, iar Consiliul Local a decis să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla curând că nu totul e așa cum pare.

Diferențele dintre cei care care au totul și cei care nu au nimic de pierdut duc la o crimă, al cărei autor ar putea fi orice persoană aflată în preajma elitei din Las Encinas.

Serialul este format din opt episoade și este produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

Foto: Nino Muñoz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare