; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HOHH_3

GALERIE FOTO. Netflix anunță o nouă producție, serialul „The Haunting of Hill House”, cu Carla Gugino

28 August 2018

Printr-un comunicat de presă, gigantul de streaming Netflix face publice primele imagini și data lansării noului serial „The Haunting of Hill House'.

 Vezi galeria foto >

„The Haunting of Hill House' este o reinterpretare a romanului cu același nume, „Casa bântuită', scrisă de Shirley Jackson și apărută pentru prima oară în 1953. Este povestea unor frați care au crescut în cea mai cunoscută casă bântuită din țară. Ajunși adulți, aceștia sunt reuniți de o tragedie de familie, care îi readuce în casă și îi pune în situația de a înfrunta fantomele trecutului.

Serialul este prezentat drept o complexă dramă de familie, care ia forma unei povești horror și care este regizată și produsă de Mike Flanagan, mintea din spatele unor producții precum Hush, Oculus, Geralds Game. Din echipa de producție mai fac parte Trevor Macy, Meredith Averill, Justin Falvey și Darryl Frank.

Din distribuție fac parte Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel și Victoria Pedretti, alături de Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw și Julian Hilliard.

„The Haunting of Hill House' este o serie realizată de Amblin TV și Paramount Television pentru Netflix și va avea 10 episoade. Noua producție Netflix va avea lansarea pe 12 octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare