; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LWY_108_Unit_00579R

GALERIE FOTO. Netflix anunță o nouă premieră exclusivă: „Viața cu mine”, cu Paul Rudd în rol principal

17 September 2019

Serialul original „Viața cu mine' / „Living with Yourself', cu Paul Rudd, Aisling Bea, Desmin Borges, are premiera globală pe 18 octombrie, exclusiv pe Netflix.

 Vezi galeria foto >

Serialul „Viața cu mine' este o comedie existențială care pune întrebarea: chiar ne dorim să fim mai buni? Lui Miles Elliott (Paul Rudd) nu-i merge prea bine, așa că se supune unui tratament inedit, care promite să-l transforme într-un om mai bun. Curând află însă că a fost înlocuit de o versiune mai bună a sa. În timp ce se confruntă cu urmările acțiunilor sale, Miles află că trebuie să se lupte pentru soția sa (Aisling Bea), carieră și propria sa identitate.

Serialul din opt episoade este o poveste spusă din perspective diferite și cu fire narative care se intersectează. A fost creat de câștigătorul Emmy®, Timothy Greenberg (The Daily Show with Jon Stewart), care semnează și scenariul, și regizat de Jonathan Dayton și Valerie Faris (Bătălia sexelor, Little Miss Sunshine). Din distribuție fac parte Paul Rudd, Paul Rudd și Aisling Bea. Greenberg este și producător executiv, alături de Anthony Bregman și Jeff Stern pentru Likely Story, Tony Hernandez pentru Jax Media, Dayton, Faris, Rudd și Jeff Blitz.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare