; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HEX_102_Unit_02708R20200227 6290 1q6g06y

GALERIE FOTO. Netflix arată primele imagini din serialul „Space Force”, cu Steve Carell și Lisa Kudrow

08 April 2020

Netflix a oferit publicității primele imagini din serialul „Space Force' cu actorii Steve Carell și Lisa Kudrow. 

Serialul „Space Force' redă povestea generalului cu patru stele Mark R. Naird (Steve Carell), un pilot decorat care visează să conducă Air Force, este surprins atunci când este desemnat să conducă noua divizie a Armatei Americane: Space Force. Sceptic, dar dedicat, Mark își aduce și familia în baza militară secretă din Colorado, unde el și echipa de cercetători și „Spacemen' sunt însărcinați de Casa Albă să pună cât mai repede „cizme americane pe Lună' (din nou) și să domine spațiul.

De la co-creatorii Carell și Greg Daniels (The Office), SPACE FORCE este o nouă comedie la locul de muncă, unde mizele sunt până la cer, iar ambițiile și mai mari. John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz se alătură distribuției alături de Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow și Don Lake. Howard Klein/3Arts (The Office) este de asemenea producător executiv.

 Vezi galeria foto >

Lisa Kudrow, actrița premiată cu Emmy, se alătură distribiției.  

Actrița premiată cu Emmy și SAG Award LISA KUDROW s-a alăturat distribuției SPACE FORCE în rolul lui Maggie Naird,' soția Generalului Mark R. Naird, interpretat de Steve Carell. Maggie este o soție din Washington care a renunțat la propriile dorințe pentru a susține cariera soțului ei pentru două decenii. Însă în timp ce el primește noi provocări, ea alege o direcție diferită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare